AQUATECH AMSTERDAM
RAI AMSTERDAM | 11 - 14 MAR 2025

Bezoek dé vakbeurs voor de watertechnologie professional

Ontmoet 20.000+ specialisten en experts binnen de watertechnologie-industrie en ontdek de nieuwste producten en innovaties in de markt van 6 - 9 november 2023.

Aquatech pipefitting 2021

Nederlands Kampioenschap Pipefitting

Na een daverend succes in 2021 presenteren we met trots het wereldkampioenschap Pipefitting tijdens Aquatech 2023. Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor de fitterijwedstrijden: het 15-jarig jubileum wordt gevierd.

Teams van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op. Er is een speciale wedstrijd voor technici, een vrouwencompetitie, een 'Rookie Race' en een bloedstollende strijd tussen management teams. Doet jouw bedrijf al mee?

Mede mogelijk gemaakt door KNW Commissie Fitterijwedstrijden

Werelden

Op Aquatech Amsterdam 2023 introduceren we verschillende werelden. Bij deze 4 werelden staat een thema centraal. Er worden diverse lezingen gerelateerd aan het thema gegeven, er is mogelijkheid om te netwerken en om kennis uit te wisselen.

Clean Water World

Drinkwaterbehandeling moet gelijke tred houden met toenemende uitdagingen. Van toenemende verontreinigingsrisico's tot hoge energieprijzen en bedreigingen door klimaatverandering. Het is tijd voor deskundigen om praktijkvoorbeelden en kennis te verzamelen en te delen.

Clean Water World >>

Industrial Water and Corporate World

Hoe veranderen industriële en zakelijke watergebruikers van een uitdaging in een kans? Luister naar casestudies uit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de olie- en gasindustrie, de farmaceutische industrie en de papierindustrie.                                 

Industrial & Corporate Water World >>

Digital world

Digitale oplossingen voor water zijn sterk in opkomst, maar welke zijn geschikt voor u? Aquatech's Digital World verbindt uitdagingen met oplossingen, praktische implementatiecases met toekomstverkennende discussies over het potentieel van digitale oplossingen.

Digital World >>

Wastewater Resources World

Onder invloed van Net Zero en circulaire ambities moeten nutsbedrijven zichzelf opnieuw uitvinden om water te hergebruiken en energie uit afval te benutten. Deze wereld verenigt de voorlopers die de grondstoffenrevolutie leiden.                                                            

Waste Water & Resources World >>

Netwerk met 20.000+ water professionals op Aquatech Amsterdam 2023

Ontdek het programma

AquaStage

Kennisuitwisseling en netwerken zijn een belangrijk onderdeel van het Aquatech platform. De AquaStage biedt bezoekers netwerkmogelijkheden en eenvoudige toegang tot gratis educatieve sessies. Onderwerpen zijn ontzilting, digitaal water, innovatie, zakendoen in het buitenland en nog veel meer.                                                                                                                                       

Lees meer

InnovationLAB 2021

InnovationLAB

Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van water zijn van vitaal belang voor de toekomst van veel bedrijven, maar ook voor een duurzame toekomst van onze wereld. Het Aquatech InnovationLAB stimuleert en beloont organisaties die innoveren en zich onderscheiden door de genomineerden en winnaars van de Aquatech Innovation Award te tonen, Future Water Leaders te laten spreken over innovaties en EU-innovatieprojecten te laten zien.

Lees meer

De Innovation Awards:

TIjdens iedere editie van Aquatech Amsterdam worden de Innovation Awards gehouden. Inzendingen vanuit Nederland en de rest van de wereld worden door een vakkundige jury beoordeeld. Binnenkort worden de genomineerden bekend gemaakt.


Kijk hier voor meer informatie

Aquatech Innovation Awards - zonder logo

Het Holland paviljoen

Revolutionaliseer de watercyclus met behulp van Nederlandse watertechnologie


De Nederlandse watertechnologie speelt een belangrijke rol bij het transformeren van de lineaire economie naar een circulaire. Innovatie speelt hierbij een vitale rol. Watertechnologie-innovaties worden aangedreven door unieke samenwerkingen tussen bekende kennisinstituten, marktleiders, start-ups en de regering: samen met internationale collega's en partners vormen zij een effectieve co-creatie.

Dit komt allemaal samen en tot uiting in The Netherlands Pavilion.

Maak kennis met exposanten en leer meer over hun producten, innovaties en diensten. Het Holland Innovatie Park (HIP), volledig geïntegreerd in The Netherlands Pavilion en omringd door de beste experts op het gebied van Nederlands waterschap, is dé plek om de laatste uitvindingen op het gebied van water te ontdekken.


The Netherlands Pavilion wordt mede mogelijk gemaakt door Netherlands Water Partnership (NWP), Water Alliance en Partners for Water. Het HIP is een initiatief van Water Alliance.

Sterke internationale focus op technologie en innovatie
Ontmoet 20.000+ bezoekers en 800+ exposanten van over de hele wereld. Blijf op de hoogte van trends in de watertechnologie die jouw bedrijf helpen groeien.


Ongeëvenaarde kansen
Profiteer van netwerkmogelijkheden op de beursvloer. Maak contact met professionals en experts uit verschillende landen, technologieën en industrieën.


Hoog niveau kennisprogramma
Kennis opdoen in uiteenlopende vakgebieden tijdens inspirerende sessies. We bieden meer dan 100 kennissessies die worden georganiseerd door experts.

Aquatech Segmenten

Engineering
Flood Control
Point of Use
Proces Control  Automation
Transport Storage
Wastewater treatment
Water treatment