Aquatech Amsterdam 99% sold out: 1,000+ exhibitors and 25,000 water professionals expected
Amsterdam

Aquatech Amsterdam 99% uitverkocht: 1.000+ exposanten en 25.000 waterprofessionals verwacht

Thursday, 5 September 2019

Aquatech Amsterdam is voor 99 procent uitverkocht drie maanden voor de beurs. Een extra mooi resultaat aangezien de beurs dit jaar naar een grotere halindeling verhuist en dus meer meters te vullen. Ruim 1.000 exposanten en zo’n 25.000 waterprofessionals maken de eerste week van november in Amsterdam hun opwachting. Niet alleen om zaken te doen, maar ook om te netwerken en kennis te delen met branchegenoten. 2019 is een speciale editie omdat de beurs 55 jaar bestaat.

Aquatech Amsterdam »

Harold Mol, Senior Sales Consultant: "Ik werk al 22 jaar in de beurswereld, waarvan een klein jaar voor Aquatech. Omdat water zo'n belangrijke onderwerp is, is het een plezier en een eer om aan Aquatech te werken. We hebben enorm veel belangstelling van nieuwe exposanten buiten Europa met oplossingen voor pompen, membranen en andere toonaangevende watertechnologie. Daarnaast is de Nederlandse markt op volle sterkte aanwezig."

Lancering van het Innovation Forum
De maandag voorafgaand aan de beurs wordt het Aquatech Innovation Forum gelanceerd met als thema: Mastering water's digital transformation. Bijna 30 sprekers zijn vastgelegd en de eerste congresdeelnemers hebben zich geregistreerd. De Spaanse solutions provide GoAigua is 'Headline Sponsor'. Daarnaast sponsort Sensus, een merk van Xylem, de 'Great Digital Wall', Acciona Agua 'Breakfast Sponsor' en DuPont Water Solutions ‘Wi-Fi-sponsor '.

Aquatech Innovation Forum »

55 jaar sterk
Sinds 1964 is Aquatech Amsterdam elke editie doorontwikkeld met een breed scala aan watergerelateerde producten, van pijpen en pompen, membranen en meetapparatuur tot totaaloplossingen. 55 jaar later dankt de beurs haar internationale toonaangevende reputatie aan het continu de vinger aan de pols van de markt houden. In de afgelopen edities zijn stedelijk en industrieel water bijvoorbeeld aan het programma toegevoegd, evenals resource recovery, desalination, smart metering en meer.

Elk water gerelateerd onderwerp op de agenda
Marieke Leenhouts, Exhibition Manager, zegt: “Naast meer dan 1.000 exposanten en de verwachte 25.000 bezoekers bieden we een rijk inhoudelijk programma gedurende de week in Amsterdam. Een belangrijk onderdeel van de beurs zijn de thema paviljoens met uiteenlopende en boeiende content.”

Industrial User Experience, mogelijk gemaakt door Wetsus, richt zich op de sectoren olie en gas, voedsel en dranken, chemie en energie. Er is ook een Smart Water Networks Pavilion (ism met SWAN), BlueTech Research Innovation Pavilion, Desalination Pavilion (ism met EDS) en Pumps & Process plaza.

Gratis toegang tot Aquatech Amsterdam via online registratie »

Tickets voor het Aquatech Innovation Forum »

***

Over Aquatech Global Events
Aquatech Global Events organiseert sinds 1964 de meest toonaangevende vakbeurzen ter wereld in proces-, drink- en afvalwater technologiesectoren in Europa, China en Mexico. In het beproefde format komen de volgende segmenten aan bod: Transport en Opslag, Waterbehandeling, Point of Use, Procescontrole en Technologie & Procesautomatisering. De wereldwijde Aquatech evenementen worden bezocht door professionals uit alle geledingen van de waterindustrie en trekken beleidsmakers, marktleiders en specialisten die de technologie toepassen bij hun werkzaamheden.

Aankomende evenementen
Aquatech Mexico: 3-4-5 september 2019
Aquatech Innovation Forum: 4 november 2019
Aquatech Amsterdam: 5-6-7-8 november 2019
Aquatech China: 3-4-5 juni 2020

Over RAI Amsterdam

Mensen samenbrengen, zowel persoonlijk als virtueel verlegt grenzen ... en inspireert! RAI Amsterdam brengt al sinds 1893 werelden, mensen en markten bij elkaar, zowel in Nederland als daarbuiten. De RAI is een internationaal beurs- en conventiebedrijf dat evenementen organiseert in Nederland en het buitenland met het RAI Convention Centre in de zakenwijk van Amsterdam als kloppend hart van de organisatie. Elk jaar verwelkomt de RAI ongeveer 1,5 miljoen bezoekers bij zo'n 500 evenementen zoals (vak)beurzen, conventies, zakelijke en andere evenementen. Het bedrijf biedt ook evenementgerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers. Ga voor meer informatie naar www.rai.nl.