Aquatech Amsterdam 2017 à guichet fermé
Amsterdam

Aquatech Amsterdam 2017 uitverkocht

Monday, 15 May 2017

Aquatech Amsterdam 2017 is in een recordtempo volgeboekt. Met nog vijf maanden te gaan is alle beursruimte toegewezen aan nieuwe en trouwe exposanten. Geïnteresseerden partijen worden op een wachtlijst geplaatst. De meer dan 900 deelnemers vullen ruim 48.000 vierkante meter beursvloer waarmee het evenement groter is dan ooit tevoren. Bezoekers kunnen zich nu online registreren voor gratis toegang.

“We zijn erg blij met deze snelle verkoop”, aldus Marieke Leenhouts, Sr. Product Manager Aquatech Amsterdam. “We zijn onze partners zeer erkentelijk evenals alle bedrijven die ons hun vertrouwen hebben gegeven; het is een prachtig compliment voor Aquatech. De interesse is nog nooit zo groot geweest.”

Er zijn nog een paar stands beschikbaar of in optie - met name in de specialistische paviljoens zoals de Industrial User Experience, Desalination en het Smart Water pavilion. De organisatie bekijkt mogelijkheden om te kunnen voldoen aan de grote vraag door extra ruimte op de balkons te creëren.

Het vertrouwen van exposanten is doorslaggevend. “We scoren hoog in onze bezoekersenquêtes maar de feedback van exposanten zoals die zich vertaalt in herboekingen is voor ons de echte graadmeter”, vervolgt ze. “Hoewel wij als team vinden dat het evenement elke nieuwe editie weer sterker voor de dag komt, bepalen de boekingen hoe succesvol Aquatech Amsterdam daadwerkelijk is.”

Bedrijven die producten en oplossingen bieden voor bescherming tegen overstromingen kunnen naar de mogelijkheden van Floodex Europa kijken. Deze beurs is tegelijkertijd met Aquatech Amsterdam en richt zich op apparatuur, oplossingen en mogelijkheden om overstromingen te voorkomen en hoe hier op te acteren. Floodex Europa is een platform in deze snelgroeiende sector waar toonaangevende leveranciers contacten kunnen leggen met internationale bezoekers van hoog niveau uit het bedrijfsleven en de overheid.

“Met een sterke bezetting van hoog aangeschreven exposanten uit de branche, extra beursactiviteiten en trending topics, zijn we vol vertrouwen dat Aquatech Amsterdam 2017 een indrukwekkend evenement wordt”, zegt Leenhouts tot slot.

De bezoekersregistratie is nu geopend
Voor gratis toegang dienen bezoekers zich online te registreren op www.aquatech.com/amsterdam

Aquatech Global Events
Aquatech Global Events organiseert sinds 1964 de meest toonaangevende vakbeurzen ter wereld in proces-, drink- en afvalwater technologiesectoren in Europa, China en Mexico. In het beproefde format komen de volgende segmenten aan bod: Transport en Opslag, Waterbehandeling, Gebruikspunten, Procescontrole, Procestechnologie & Procesautomatisering. De wereldwijde Aquatech evenementen worden bezocht door professionals uit alle geledingen van de waterindustrie en trekken beleidsmakers, topbedrijven en specialisten die de technologie toepassen bij hun werkzaamheden. www.aquatechtrade.com

Aankomende beurzen:
Aquatech China 2017: 7-8-9 juni 2017
Aquatech Mexico 2017: 5-6-7 september 2017
Aquatech Amsterdam 2017: 31 oktober, 1-2-3 november 2017
Amsterdam International Water Week 2017: 30 oktober, 1-2-3 november 2017
Floodex Europa 2017: 31 oktober & 1 november 2017

Over RAI Amsterdam

Mensen samenbrengen, zowel persoonlijk als virtueel verlegt grenzen ... en inspireert! RAI Amsterdam brengt al sinds 1893 werelden, mensen en markten bij elkaar, zowel in Nederland als daarbuiten. De RAI is een internationaal beurs- en conventiebedrijf dat evenementen organiseert in Nederland en het buitenland met het RAI Convention Centre in de zakenwijk van Amsterdam als kloppend hart van de organisatie. Elk jaar verwelkomt de RAI ongeveer 1,5 miljoen bezoekers bij zo'n 500 evenementen zoals (vak)beurzen, conventies, zakelijke en andere evenementen. Het bedrijf biedt ook evenementgerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers. Ga voor meer informatie naar www.rai.nl.