Dow Water & Process Solutions hoofdsponsor van Aquatech Amsterdam 2015

Dow Water & Process Solutions hoofdsponsor van Aquatech Amsterdam 2015

 

Speciale Dow Dome ontmoetings- en conferentieruimte op de beursvloer

Dow Water & Process Solutions, wereldleider op het gebied van duurzame waterscheiding- en zuiveringtechnologieën en een business unit van The Dow Chemical Company (NYSE: DOW) is hoofdsponsor op deze editie van Aquatech Amsterdam (3-6 november). Het bedrijf presenteert zijn geavanceerde productaanbod evenals de "Dow Talks" in de Dow Dome met experts uit de industrie.

Alexander Lane, EMEA Commercieel Directeur, Dow Water & Process Solutions: "We kijken uit naar onze actieve rol op deze beurs om bezoekers de vele voordelen te tonen die het gebruik van de technologie van Dow Water & Process Solutions oplevert als onderdeel van geïntegreerde oplossingen. Het is een voorrecht om te mogen samenwerken met onze partners op Aquatech om iedereen bewuster te maken van een van de belangrijkste sectoren ter wereld - water."

Via diverse interactieve kanalen toont het bedrijf zijn geavanceerde productassortiment en zijn "Where solutions flow". Via de Dow TouchPoints kunnen bezoekers ter plaatse kennismaken met het brede aanbod aan producten - het meest complete portfolio van toonaangevende technologieën in de bedrijfstak zoals Omgekeerde Osmose, Ultrafiltratie en Ionwisselingharsen.

Daarnaast organiseren de experts van Dow Water & Process Solutions een reeks informatieve sessies, de zogenaamde "Dow Talks", in de speciaal daarvoor ontworpen Dow Dome. Bezoekers worden uitgenodigd om in deze ontmoetings- en conferentieruimte met een oppervlak van 105 m2 te netwerken en deel te nemen aan discussies met andere deelnemers over de nieuwste trends en innovaties in diverse sectoren waar de nieuwe geavanceerde technologie wordt toegepast, zoals de industrie, de energiesector en gemeentewatervoorzieningen.

Deelnemers aan Aquatech kunnen ook meer inzicht krijgen in de innovaties achter de technologieën van Dow. Hiervoor staat een interactieve tour van de productiefaciliteiten op het programma met voorlichting en info over "Where Solutions Flow". De nadruk ligt op de belangrijke rol van R&D bij alle productlijnen. Dow Water & Process Solutions is te vinden in stand 07.442 in hal 7, recht tegenover het Innovation Lab.

"We zijn erg blij dat een bedrijf van wereldfaam als Dow onze beurs actief steunt", zegt Annette Bos, Domein Manager Aquatech. "We kijken erg uit naar deze jubileumeditie van Aquatech Amsterdam en met de Dow Dome van hoofdsponsor DOW hebben professionals uit de bedrijfstak nóg meer mogelijkheden om kennis uit te wisselen en hun netwerk uit te breiden."

Dow Water & Process Solutions
Als wereldleider in duurzame waterscheiding- en zuiveringtechnologieën maakt Dow Water & Process Solutions, een mondiaal opererende business unit van The Dow Chemical Company, een duidelijk verschil in de wereld. Dow Water & Process Solutions draagt bij aan water veiliger en toegankelijker maken, voedsel beter laten smaken, geneesmiddelen effectiever maken en industrieën efficiënter laten opereren; bovendien lopen we voorop in het ontwikkelen van duurzame technologieën die water- en energievereisten met elkaar integreren. Dow Water & Process Solutions biedt een breed portfolio van ionenwisselaarharsen, omgekeerde-osmosemembramen, ultrafiltratiemembramen, fijne-deeltjesfilters en electro-deïonisatieproducten. Hierbij heeft Dow een sterke positie op een aantal belangrijke toepassingsgebieden zoals industrie- en gemeentewater, industriële processen, de farmaceutische industrie, energie, drinkwater, afvalwater en hergebruik van water. Volg Dow Water & Process Solutions op Twitter en LinkedIn, en bezoek de website voor meer informatie: www.dowwaterandprocess.com.

Dow
Dow (NYSE: DOW) combineert de kracht van wetenschap en technologie voor gepassioneerde innovaties om onze toekomst veilig te stellen. Het bedrijf zet zich in voor innovaties die waarde creëren uit de raakvlakken tussen chemie, de natuurkunde en biologische wetenschappen om een bijdrage te leveren aan de belangrijkste uitdagingen van onze wereld zoals de behoefte aan schoon water, energiebesparingen en schone energieopwekking en een verhoogde productiviteit van de landbouw. Het geïntegreerde, marktgerichte en toonaangevende portfolio van Dow met speciale chemicaliën, geavanceerde materialen, agrowetenschappen en plasticsactiviteiten biedt een brede reeks producten en oplossingen op basis van technologische ontwikkelingen aan klanten in zo'n 180 landen. Het bedrijf is actief in snelgroeiende sectoren zoals verpakkingen, elektronica, water, coatings en de landbouw. In 2014 bedroeg de omzet van Dow meer dan $58 miljard met een personeelsbestand van rond de 53.000 mensen wereldwijd. De meer dan 6.000 productreeksen van het bedrijf worden geproduceerd op 210 locaties in 35 landen over de hele wereld. "Dow" of "het bedrijf" verwijst naar The Dow Chemical Company en haar geconsolideerde dochterondernemingen tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Ga voor meer informatie over Dow naar www.dow.com.

Aquatech Global Events
Aquatech Global Events organiseert sinds 1964 de meest toonaangevende vakbeurzen ter wereld in proces-, drink- en afvalwatertechnologiesectoren in Europa, de VS, China en India. In het beproefde format komen de volgende segmenten aan bod: Transport en Opslag, Waterbehandeling, Gebruikspunten, Procescontrole, Procestechnologie & Procesautomatisering. De wereldwijde Aquatech evenementen worden bezocht door professionals uit alle geledingen van de waterindustrie en trekken beleidsmakers, topbedrijven en specialisten die de technologie toepassen bij hun werkzaamheden. Meer informatie vindt u op www.Aquatechtrade.com.

Aquatech Amsterdam vindt plaats op 3-4-5-6 november 2015 in het RAI Amsterdam Convention Centre, Nederland.

Noot voor redacteuren (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie & PR: Annelie Koomen.

+31 (0)6 518 15 306

Latest Video