Aquatech maakt webtelevisie vanaf de beursvloer

Aquatech maakt webtelevisie vanaf de beursvloer

 

International innovatie en inspiratie vanuit uw luie (kantoor)stoel

Voor degenen die op dinsdag 3 november niet aanwezig kunnen zijn op Aquatech, biedt Aquatech organisator Amsterdam RAI een online live verbinding aan. AquatechTV Live biedt op dinsdag online interactieve shows met de beurs als uitgangspunt. Thuis of op kantoor kunnen geïnteresseerden online deelnemen aan een programma met speciaal geselecteerde onderdelen van de beurs, maar ook interviews met kopstukken uit de industrie in de Live studio. Op de andere beursdagen zendt AquatechTV een van te voren opgenomen programma uit met hoogtepunten van die dag.

De livestream werkt net als het kijken naar een YouTube-video, maar ingelogde kijkers kunnen ook deelnemen aan de gesprekken en interactie zoeken via chat of Twitter, met #aquatech. De enige voorwaarde is een stabiele internetverbinding en een pc, laptop, tablet of smartphone.

"RAI Amsterdam vervult met AquatechTV Live één van haar virtuele ambities. Aquatech is het perfecte toneel om een breed internationaal publiek te bereiken met vier inspirerende uitzendingen", zegt Marieke Leenhouts, manager van Aquatech, "Deelname is eenvoudig en gratis. Log in, al is het maar voor een paar minuten en ontdek de waarde van meedoen aan een Livestream event. Dit mag u niet missen! "

Op http://www.aquatechtrade.com/amsterdam/livestream kun men zich aanmelden voor een gratis MyAquatech account. Op 3 november ontvangen deelnemers dan een herinnering als de show begint. Deelnemers hebben toegang tot een virtuele goodiebag inclusief last minute informatie en informatie over de sprekers, zoals de presentaties. Meer informatie, het programma en de exacte tijden staan ook op www.aquatechtrade.com/amsterdam/livestream.

Over Aquatech Global Events
Opgericht in 1964, Aquatech Global Events organiseert 's werelds toonaangevende vakbeurzen in proces-, drink- en afvalwater technologie in Europa, de VS, China en India. Het erkende concept omvat de volgende segmenten: Transport en Opslag, Waterbehandeling, Point of gebruik, Process Control en Technology & Process Automation. Aquatech Global Events wordt bezocht door professionals uit alle delen van de waterindustrie, beleidsmakers, top-level bedrijven, specialisten, en degenen die de technologie toe passen in de praktijk. Meer informatie is te vinden op www.Aquatechtrade.com.

Aquatech Amsterdam vindt plaats op 3-4-5-6 november 2015 in RAI Amsterdam Convention Centre.

Noot voor redacteuren (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie & PR: Annelie Koomen.

+31 (0)6 518 15 306

Latest Video