Afsluitende persverklaring
Amsterdam

Afsluitende persverklaring

Monday, 6 November 2017

Aquatech Amsterdam 2017 raakt alle hoge noten

Zes maanden geleden waren alle vierkante meters op Aquatech Amsterdam al uitverkocht. Met 928 exposanten verwelkomde de beurs de afgelopen week meer deelnemers dan ooit. Op de slotdag bereikte ook het bezoekniveau een record van 20.490.

'We zijn erg trots op deze Aquatech, die onderdeel uitmaakte van de eveneens zeer succesvolle Amsterdam International Water Week, zegt Annette Bos, Director Water bij RAI Amsterdam. 'We zijn veel dank verschuldigd aan al onze partners en adviseurs die ons helpen de geluiden uit de markt te vertalen naar de beursvloer. Hierdoor kunnen we voorzien in de behoeften van waterprofessionals uit de hele wereld.'

De show bracht autoriteiten in de branche, marktleiders, visionairs, overheids- en landendelegaties en -niet te vergeten- de business samen. Het resultaat was een inspirerende uitwisseling van visies en meningen met een gemeenschappelijk doel: een duurzamere toekomst en een groeiende business in water.

De volgende Aquatech Amsterdam in 2019 krijgt een gewijzigde hallen indeling. Hierdoor ontstaat meer ruimte om aan de toenemende vraag te voldoen en om Floodex Europe met speciale focus op het cruciale thema van overstromingen toe te voegen.

De volgende editie van Aquatech Amsterdam vindt plaats op 5-6-7-8 november 2019.

*****

Aquatech Global Events
Aquatech Global Events organiseert sinds 1964 de meest toonaangevende vakbeurzen ter wereld in proces-, drink- en afvalwater technologiesectoren in Europa, China en Mexico. In het beproefde format komen de volgende segmenten aan bod: Transport en Opslag, Waterbehandeling, Gebruikspunten, Procescontrole, Procestechnologie & Procesautomatisering. De wereldwijde Aquatech evenementen worden bezocht door professionals uit alle geledingen van de waterindustrie en trekken beleidsmakers, topbedrijven en specialisten die de technologie toepassen bij hun werkzaamheden. www.aquatechtrade.com

Aankomende evenementen
Aquatech China 2018: 31 mei – 1-2 juni 2018
Aquatech Mexico 2018: 4-5-6 september 2018
Aquatech Amsterdam 2019: 5-6-7-8 november 2019

Over RAI Amsterdam

Mensen samenbrengen, zowel persoonlijk als virtueel verlegt grenzen ... en inspireert! RAI Amsterdam brengt al sinds 1893 werelden, mensen en markten bij elkaar, zowel in Nederland als daarbuiten. De RAI is een internationaal beurs- en conventiebedrijf dat evenementen organiseert in Nederland en het buitenland met het RAI Convention Centre in de zakenwijk van Amsterdam als kloppend hart van de organisatie. Elk jaar verwelkomt de RAI ongeveer 1,5 miljoen bezoekers bij zo'n 500 evenementen zoals (vak)beurzen, conventies, zakelijke en andere evenementen. Het bedrijf biedt ook evenementgerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers. Ga voor meer informatie naar www.rai.nl.